Υλικά:
3 κουταλιές μουστάρδα σε σκόνη
3 κουταλιές ζάχαρη
1 φύλλο δάφνης
Λίγο θυμάρι
Λίγο πιπέρι
Ξύδι
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε τη μουστάρδα, τη ζάχαρη και το ξύδι μέχρι να πάρουμε μια αλοιφή. Σε ένα μπρίκι σιγοβράζουμε την αλοιφή αυτή με την δάφνη και το θυμάρι για πέντε λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς. Φυλάμε την μουστάρδα με αρωματικά σε γυάλινο βάζο για οκτώ ημέρες και κατόπιν είναι έτοιμη να την χρησιμοποιήσουμε.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η μαμά Παρασκευή, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.