Υλικά:
2 κουταλιές σκόνη μουστάρδας
1/4 κουταλάκι ζάχαρη
1/3 κουταλάκι αλάτι
Λίγο πιπέρι
Ξύδι
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε τα στερεά υλικά μας και συνεχίζοντας το ανακάτεμα προσθέτουμε σιγά σιγά ξύδι έως ότου πάρουμε ένα μείγμα τόσο ρευστό όσο θέλουμε να είναι.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η μαμά Παρασκευή, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.