Υλικά:
2 κουταλιές σκόνη μουστάρδας
1/3 κουταλάκι αλάτι
Λίγο άσπρο πιπέρι
Κονιάκ
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε τη μουστάρδα σε σκόνη, το αλάτι και το άσπρο πιπέρι. Προσθέτοντας σταδιακά το κονιάκ συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να πάρουμε μια ομοιογενή μουστάρδα.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η μαμά Παρασκευή, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.