Υλικά:
7 φλιτζάνια μούστο
1 φλιτζάνι σιμιγδάλι
Χοντροκομμένα καρύδια
Σουσάμι
Κανέλα
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το μούστο και τον ζεσταίνουμε καλά. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε συνεχώς έως ότου γίνει μια παχύρρευστη κρέμα. Στη συνέχεια το κατεβάζουμε από τη φωτιά και το μοιράζουμε σε πιάτα ή σε μπωλάκια. Από πάνω, πασπαλίζουμε με χοντροκομμένα καρύδια, σουσάμι και κανέλα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.