Υλικά:
8 φλιτζάνια μούστο
1 φλιτζάνι νισεστέ
Χοντροκομμένα καρύδια
Σουσάμι
Κανέλα
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το μούστο και τον ζεσταίνουμε καλά. Προσθέτουμε τον νισεστέ και ανακατεύουμε συνεχώς – για να μην σβολιάσει – έως ότου γίνει μια παχύρρευστη κρέμα. Αν μας σβολιάσει, χρησιμοποιούμε το μπαστούνι κοπής για να διαλύσουμε τους σβόλους. Στη συνέχεια το κατεβάζουμε από τη φωτιά και το μοιράζουμε σε πιάτα ή σε μπωλάκια. Από πάνω, πασπαλίζουμε με χοντροκομμένα καρύδια, σουσάμι και κανέλα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.