5 φλιτζάνια μούστο
1 φλιτζάνι αλεύρι
Χοντροκομμένα καρύδια
Σουσάμι
Κανέλα
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το αλεύρι και το καβουρδίζουμε ελαφρά. Βάζουμε σε μια άλλη κατσαρόλα το μούστο και τον ζεσταίνουμε. Προσθέτουμε τον ζεστό μούστο στην κατσαρόλα με το καβουρδισμένο αλεύρι και ανακατεύουμε συνεχώς – για να μην σβολιάσει – έως ότου γίνει μια παχύρρευστη κρέμα. Αν μας σβολιάσει, χρησιμοποιούμε το μπαστούνι κοπής για να διαλύσουμε τους σβόλους. Στη συνέχεια το κατεβάζουμε από τη φωτιά και το μοιράζουμε σε πιάτα ή σε μπωλάκια. Από πάνω, πασπαλίζουμε με χοντροκομμένα καρύδια, σουσάμι και κανέλα.
Την φωτογραφία που συνοδεύει την συνταγή, μας την έστειλε ο καλός μας φίλος Ορφέας, τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ! Δείτε το blog του Ορφέα, «ΤΟΥΙΤΥ», κάνοντας κλικ εδώ!