Υλικά:
200γρ. κρέμα γάλακτος
100γρ. γάλα
1 κουβερτούρα
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε τη κρέμα γάλακτος με το γάλα. Λιώνουμε στην κουζίνα την κουβερτούρα. Μετά αδειάζουμε την λιωμένη κουβερτούρα μέσα στο μπολ που έχουμε ανακατέψει τη κρέμα γάλακτος και το γάλα και το βάζουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Λίνα, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.