Υλικά:
250γρ. πέστροφα καπνιστή
250γρ. μαγιονέζα
250γρ. στραγγιστό γιαούρτι
2 φακελάκια ζελατίνη
1 κρεμμύδι ξερό
Αλάτι, πιπέρι
4 – 5 κουταλιές χυμό λεμονιού
Εκτέλεση:
Κόβουμε στο μούλτι το κρεμμύδι και το αφήνουμε να στραγγίξει τα ζουμιά του. Σε λίγο νερό λιώνουμε καλά την ζελατίνη μας. Στο μπλέντερ χτυπάμε την πέστροφα, το στραγγιστό γιαούρτι, την μαγιονέζα, αλάτι, πιπέρι, το κρεμμύδι και το χυμό λεμονιού. Τέλος προσθέτουμε και την ζελατίνη και χτυπάμε για λίγο ακόμη. Βγάζουμε την μους πέστροφας από το μπλέντερ, την βάζουμε σε όμορφο μπωλ και την αφήνουμε στο ψυγείο. Σερβίρουμε αφού κρυώσει καλά.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.