Υλικά:
1 κιλό γιαούρτι 10% λιπαρά
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
4 φυλλαράκια ζελατίνη
Χυμός και ξύσμα από 2 λεμόνια
3 βανίλιες
4 κουταλιές της σούπας χλιαρό μέλι
Κομματάκια ανανά για γαρνίρισμα
Εκτέλεση:
Λιώνετε τη ζελατίνη μέσα σε λίγο χλιαρό νερό. Ρίχνετε στο μπλέντερ το γιαούρτι, το ζαχαρούχο γάλα, τις βανίλιες, το χυμό και το ξύσμα από τα λεμόνια. Προσθέτετε τη ζελατίνη και το μέλι και συνεχίζετε το χτύπημα. Αδειάζετε την κρέμα σε μπολάκια ή μεγάλη μπολιέρα και αφήνετε στο ψυγείο για 5 ώρες να παγώσουν. Γαρνίρετε με κομματάκια ανανά.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε ένας επισκέπτης της Ματιάς, τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.