Υλικά:
3 κιλά χοιρινό κρέας (κοιλιά ή παϊδάκια)
Ρίγανη
Λεμόνι
Λάδι
Εκτέλεση:
Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια. Τα βάζουμε στη κατσαρόλα, τα σκεπάζουμε με νερό και τα αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά μέχρι να τελειώσει το νερό. Τότε θα έχει κατεβάσει το λίπος του (αν είναι λίγο προσθέστε και λίγο λάδι) και τα τηγανίζουμε. Όταν τα βγάλετε από την κατσαρόλα, θα τους ρίξετε ρίγανη και λεμόνι.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Άννα από τη όμορφη Νίσυρο και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.