Υλικά:
1 κιλό μοσχάρι για σούπα μαλακό (καλό θα είναι να βάλουμε και ένα κόκκαλο μέσα)
1 – 2 κρεμμύδια
5 – 6 πατάτες
2 – 3 καρότα
1 ματσάκι σέλινο
2 – 3 κολοκυθάκια
Αλάτι, πιπέρι
Χυμό λεμονιού
Εκτέλεση:
Βράζουμε το κρέας να είναι μισοψημένο. Κόβουμε σε κομμάτια όλα τα λαχανικά και τα ρίχνουμε να βράσουν μαζί με το κρέας καλά. Όταν ψηθούν παίρνουμε λίγα λαχανικά και τα βάζουμε στο μούλτι να γίνουν μια ωραία κρέμα την οποία ρίχνουμε στη σούπα μας να γίνει πιο δεμένη. Στο τέλος ρίχνουμε χυμό λεμονιού όσο μας αρέσει. Είναι πεντανόστιμη και υγιεινή.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Ρούλα Σμαραγδάκη, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.