1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο
2 κιλά ανάμικτα λαχανικά κατεψυγμένα
350-500γρ. ρύζι
2 κύβοι νοστιμιάς βοδινού
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Βράζουμε το κρέας μας σε μπόλικο νεράκι, με πιπέρι και λίγο αλάτι. Αφού βράσει και μαλακώσει, το βγάζουμε από την κατσαρόλα και το κρατάμε ζεστό. Στην κατσαρόλα μας ρίχνουμε τα λαχανικά και τους κύβους νοστιμιάς και τα βράζουμε για ένα τεταρτάκι. Μετά προσθέτουμε νερό καυτό και το ρύζι. Το αφήνουμε να βράσουν για περίπου 10 λεπτά, ανακατεύοντας που και που. Σβήνουμε το μάτι, αλλά αφήνουμε πάνω του την κατσαρόλα σκεπασμένη για άλλα δέκα λεπτά περίπου μέχρι να τραβήξει το ρύζι τα υγρά. Σερβίρουμε μαζί με το κρέας και το απολαμβάνουμε ζεστό.