2 κιλά μοσχάρι
4 ξυνόμηλα
1/2 κιλό μανιτάρια
4 σκελίδες σκόρδο
4 κουταλιές της σούπας φρέσκο βούτυρο
200 γρ κρέμα γάλακτος
Αλάτι, άσπρο πιπέρι
Κόβουμε το μοσχάρι σε κομμάτια και το βράζουμε μαζί με το σκόρδο μία ώρα περίπου ξαφρίζοντάς το.
Προσθέτουμε τα ξυνόμηλα καθαρισμένα σε μεγάλα κομμάτια μαζί με τα μανιτάρια, το αλάτι και το πιπέρι και βράζουμε για ακόμα δέκα λεπτά.
Φροντίζουμε στην κατσαρόλα μας να μην έχουν μείνει πάνω από δύο φλιτζάνια σε υγρά.
Τέλος προσθέτουμε το βούτυρο και την κρέμα γάλακτος και βράζουμε για ακόμα 4 λεπτά.
Την συνταγή αυτή μας έδωσε η συγγραφέας Ειρήνη Καμαράτου – Γιαλλούση την οποία και ευχαριστούμε πολύ.
Για να διαβάσετε για την συγγραφέα κάντε κλικ εδώ.