Υλικά:
1 κιλό μοσχάρι σπάλα
3 κρεμμύδια
1 σακουλάκι γλυκάνισο
1 σκελίδα σκόρδο
Ελαιόλαδο
1 ποτήρι γλυκό κόκκινο κρασί
4 ντομάτες ώριμες
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Βάζουμε το ελαιόλαδο στη κατσαρόλα να κάψει. Στη συνέχεια τσιγαρίζουμε ψιλοκομμένο το σκόρδο και το κρεμμύδι καλά να ροδίσουν. Προσθέτουμε το μοσχάρι κομμένο σε μεγάλα κομμάτια καρέ. Τσιγαρίζουμε καλά, σβήνουμε με ένα ποτήρι κρασί, προσθέτουμε φρέσκια ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και ένα σακουλάκι γλυκάνισο. Αφήνουμε να βράσει σε δυνατή φωτιά για μιάμιση με δυο ώρες και στη συνέχεια το χαμηλώνουμε για 45 λεπτά! Καλή όρεξη!
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε ο Βασίλης Σωκιανός, τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.