1 κιλό μοσχάρι
2 κρεμμύδια
3 λεμόνια
1-2 κουταλιές κορν φλάουρ
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια και το τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο απ’ όλες τις πλευρές. Κατόπιν ρίχνουμε και τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα και τ’ ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσουν καλά. Στύβουμε τα λεμόνια και ρίχνουμε το χυμό τους μέσα στην κατσαρόλα μας. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και λίγο νερό, σκεπάζουμε την κατσαρόλα μας και μαγειρεύουμε για μιάμιση περίπου ώρα σε μέτρια φωτιά, προσθέτοντας λίγο νερό όποτε χρειάζεται. Όταν μαγειρευτεί το φαγητό μας και μαλακώσει το κρέας, αποσύρουμε την κατσαρόλα απ’ την φωτιά, παίρνουμε ένα μέρος απ’ το ζουμί και μέσα του διαλύουμε όσο κορν φλάουρ χρειάζεται για να δέσει η σάλτσα μας. Ρίχνουμε το μίγμα του κορν φλάουρ στην κατσαρόλα με το μοσχαράκι λεμονάτο, ανακατεύουμε καλά, και το αφήνουμε να πάρει μια βράση. Το μοσχάρι λεμονάτο κατσαρόλας είναι έτοιμο.