3/4 κιλού μοσχάρι κομμένο σε μπουκίτσες
1/2 κιλό πιπεριές
1 κονκασέ
2 κρεμμύδια ξερά
1/2 κουτί συμπυκνωμένο χυμό ντομάτα
2 μεγάλα λουκάνικα
Λίγο κόκκινο κρασί
Κανέλα σε ξύλο
Γαρίφαλο
Αλάτι, πιπέρι
Λάδι
Κόβουμε τα κρεμμύδια και τα τσιγαρίζουμε στο λάδι, ρίχνουμε μέσα το κρέας και το τσιγαρίζουμε απ’ όλες τις πλευρές και το σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το κονκασέ, αλάτι, πιπέρι, το ξύλο κανέλας κι ελάχιστο γαρίφαλο τριμμένο. Καπακώνουμε και σιγοβράζουμε για τρία τέταρτα με μία ώρα, προσθέτουμε λεπτοκομμένο το λουκάνικο σε ροδέλες, ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες σε στενόμακρες λωρίδες. Ανακατεύουμε προσεχτικά, προσθέτουμε το συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας και σιγοβράζουμε προσέχοντας πολύ να μην κολλήσει το φαγητό κι ανακατεύοντας πολύ απαλά σε περίπτωση ανάγκης για να μη χαλάσει η εμφάνιση των πιπεριών.