1 κιλό μοσχαράκι γάλακτος
1/2 κιλό κολοκυθάκια
1/2 κρεμμυδάκια μικρά
1/2 καροτάκια
1 κύβος λαχανικών
2 κουταλιές γούστερ σος
1 κουταλιά σόγια σος
6 κουταλιές βούτυρο γάλακτος
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη
Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρέας, κομμένο σε μπουκιές, σε λίγο ελαιόλαδο από όλες τις πλευρές μέχρι να πάρει χρώμα. Αλατίζουμε, πιπερώνουμε, ρίχνουμε τις δύο σος, νερό και τον κύβο και τα αφήνουμε σκεπασμένα να σιγοβράσουν για μία τουλάχιστον ώρα. Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο γάλακτος και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια, τα καρότα κομμένα σε μπαστουνάκια και τα κολοκυθάκια σε ροδέλες. Τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη, τα ανακατεύουμε προσεκτικά και συνέχεια μέχρι να πάρουν χρώμα και να καραμελώσουν. Μόλις μαγειρευτεί το κρέας μας ρίχνουμε στην κατσαρόλα και τα λαχανικά μας, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.