1 1/2 κιλό μοσχαράκι
1 1/2 κιλό κολοκυθάκια
2 κρεμμύδια ξερά
1/2 ματσάκι άνηθο
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Υλικά για το αυγολέμονο:
2 αυγά
1-2 λεμόνια
Λίγο κορν φλάουρ
Κόβουμε το κρέας μας σε μερίδες και το σοτάρουμε καλά με ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα συνεχίζοντας το σοτάρισμα μέχρι να μαραθούν. Ρίχνουμε μισό λίτρο ζεστό νερό, αλάτι, πιπέρι, τον άνηθο ψιλοκομμένο και σκεπάζουμε την κατσαρόλα αφήνοντας το μοσχαράκι μας να σιγοβράσει για μία ώρα. Κόβουμε τα κολοκυθάκια μας σε κυλινδρικά κομμάτια και τα προσθέτουμε όταν το μοσχαράκι μας κοντεύει να μαγειρευτεί εντελώς. Ετοιμάζουμε το αυγολέμονο όπως μπορείτε να δείτε εδώ και το μοσχαράκι αυγολέμονο είναι έτοιμο.