Υλικά:
3 κουταλάκια φασκόμηλο αποξηραμένο και τριμμένο
1 κουταλάκι ξερό θυμάρι τριμμένο
1 κουταλάκι ξερή μαντζουράνα τριμμένη
4 πρέζες πιπέρι
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά και φυλάσσουμε σε αεροστεγές βαζάκι μπαχαρικών. Ιδανικό για το εσωτερικό και εξωτερικό των πουλερικών αλλά και σάλτσες.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.