Υλικά:
40ml ουίσκυ της αρεσκείας μας
20ml Σάουθερν Κόμφορτ
5ml κρέμα cartron φραγκοστάφυλο
Παγάκια
Εκτέλεση:
Σε ένα ποτήρι για ουίσκυ, βάζουμε δυο τρία παγάκια και πάνω τους ρίχνουμε τα υλικά μας. Ανακατεύουμε ελαφρά και απολαμβάνουμε ή σερβίρουμε!
Τη συνταγή μας έστειλε η Στέλλα Ροζάκη την οποία και ευχαριστούμε πολύ! Δείτε την ιστοσελίδα της, «Στέλλα», κάνοντας κλικ εδώ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.