1 με 1 1/2 κιλό σπανάκι καθαρισμένο
1 ματσάκι άνηθο
4 κρεμμυδάκια φρέσκα
3 φλιτζάνια αλεύρι
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Κανέλλα
Κόβουμε σε μικρά κομμάτια το σπανάκι, τον άνηθο και τα κρεμμυδάκια. Σε μια μεγάλη λεκάνη ρίχνουμε τα χορταρικά μας και προσθέτουμε 1 1/2 κουταλιά αλάτι, 1 κουταλάκι κανέλλα και 1 1/2 κουταλάκι πιπέρι. Τα ανακατεύουμε καλά και τους προσθέτουμε το αλεύρι, το λάδι και 1 1/2 φλιτζάνι νερό. Ξανανακατεύουμε καλά. Λαδώνουμε ένα μεγάλο ταψί και μέσα ρίχνουμε το περιεχόμενο της λεκάνης στρώνοντάς το και πατώντας το με τις παλάμες μας. Από πάνω ρίχνουμε λίγη κανέλλα, λίγο πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο. Ψήνουμε στους 220 βαθμούς έως ότου η μισίντα μας αλλάξει χρώμα (γίνει σκούρο).
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Βούλα και την ευχαριστούμε πολύ.