10 μικρά ατομικά αραβικά πιτάκια
1/2 κιλό σπανάκι κατεψυγμένο
2-3 σκελίδες σκόρδο
1 κούπα κίτρινα τυριά τριμμένα
20 baby μοτσαρέλα (μικρές μπαλίτσες μοτσαρέλας)
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Αποψύχουμε και στραγγίζουμε καλά στύβοντας το σπανάκι. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και ρίχνουμε κομμένες σε λεπτές φέτες τις σκελίδες σκόρδου. Όταν αλλάξουν χρώμα τις βγάζουμε από το τηγάνι (απλά θέλαμε να δώσουν άρωμα στο λάδι μας). Στο λάδι από το σκόρδο (και φυσικά στο τηγάνι) τσιγαρίζουμε το σπανάκι και όταν ετοιμαστεί προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε τα κίτρινα τυριά ανακατεύοντας. Κατόπιν μοιράζουμε το μείγμα στα αραβικά πιτάκια. Από πάνω βάζουμε τις μικρές μοτσαρέλες κομμένες στα δύο (αν δεν βρούμε, τότε κόβουμε σε μικρά κομμάτια ένα κανονικό κομμάτι μοτσαρέλας). Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί (πάνω σε άκαυστη αντικολλητική κόλα) και τα ψήνουμε στους 175 στη μεσαία θέση του φούρνου μέχρι να πάρουν χρώμα τα τυριά μας.