6 μήλα
40 σφολιατάκια κατεψυγμένα
1/2 φλιτζάνι σταφίδες
1 1/2 φλιτζάνι χαλβά από ταχίνι
2 κουταλάκια κανέλα
2 κουταλιές ζάχαρη
2 κουταλιές λάδι ή βιτάμ
2 κουταλιές κονιάκ
Βγάζουμε τα σφολιατάκια από την κατάψυξη ώστε να μπορούν να δουλευτούν αλλά όχι να μαλακώσουν εντελώς. Καθαρίζουμε και κόβουμε σε μικρά κομματάκια τα μήλα. Σε ένα μπωλ τρίβουμε με τα χέρια μας τον χαλβά να γίνει κομματάκια. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και μέσα σε αυτό σοτάρουμε τα μήλα και τις σταφίδες. Όταν σοταριστούν, τα απομακρύνουμε από το μάτι της κουζίνας και προσθέτουμε το κονιάκ. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και μετά τα ρίχνουμε στο μπωλ που έχουμε τον χαλβά. Προσθέτουμε και την κανέλα και ανακατεύουμε καλά. Με το μείγμα αυτό γεμίζουμε τα σφολιατάκια και καθώς τα κλείνουμε πασπαλίζουμε με τα δάχτυλά μας λίγη ζάχαρη πάνω τους. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς μέχρι να καραμελώσει η ζάχαρη που έχουν πάνω τους.