Υλικά:
6 – 7 μήλα
1 πακέτο Βιτάμ
2 ποτήρια ζάχαρη
3 ποτήρια φαρίνα
4 – 5 αυγά
1 φλιτζανάκι κονιάκ
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τα ασπράδια μαρέγκα. Σε άλλο μπολ, χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη. Τα χτυπάμε να αφρατέψουν και ρίχνουμε έναν έναν τους κρόκους. Μετά εναλλάξ μαρέγκα με αλεύρι. Έχουμε κομμένα 4 μήλα σε καβάκια και τα ρίχνουμε μέσα στο μίγμα, ανακατεύουμε ελαφρά. Το αδειάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί, γαρνίροντας με φέτες από τα υπόλοιπα μήλα. Πασπαλίζουμε με κανέλα, και ψήνουμε στους 170 για 1 ώρα.
Καλή επιτυχία!
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Λίζα Δ., και την ευχαριστούμε πάρα πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.