1 πακέτο φύλλο σφολιάτα
4-5 μεγάλα μήλα
Λίγες σταφίδες
Λίγη ζάχαρη
Κανέλα
Καθαρίζουμε τα μήλα από τη φλούδα και τον πυρήνα και τα κόβουμε σε τετραγωνάκια. Πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη, λίγες σταφίδες, κανέλα και ανακατεύουμε καλά. Σε ένα μεγάλο ταψί στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί και πάνω του απλώνουμε το φύλλο της σφολιάτας. Μοιράζουμε ισόπαχα το μισό μείγμα μήλων και κλείνουμε την σφολιάτα έτσι ώστε να γίνει στενόμακρη, βάζοντας λίγο νερό στα μέρη που ενώνεται η σφολιάτα ώστε να κολλήσει. Επαναλαμβάνουμε και με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας. Με ένα κοφτερό μαχαίρι χαράσουμε το πάνω μέρος της σφολιάτας και το αλείφουμε με λίγο νερό. Ψήνουμε στους 175 βαθμούς μέχρι να ροδίσει, αφήνουμε να σταθεί για δέκα λεπτά και κατόπιν σερβίρουμε.