Υλικά:
1 κρέμα μιλφέιγ (σε σκόνη)
1 συσκευασία σφολιατίνια
600ml φρέσκο γάλα παγωμένο
Άχνη ζάχαρη για πασπάλισμα
Εκτέλεση:
Φτιάχνουμε την κρέμα μιλφέιγ σύμφωνα με τις οδηγίες που έχει στον φάκελο. Δηλαδή χτυπάμε την σκόνη μιλφέιγ με το γάλα. Σε ένα δίσκο στρώνουμε τα μισά σφολιατίνια, τα αλείφουμε με την κρέμα, σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα και πασπαλίζουμε με την άχνη ζάχαρη. Η μιλφέιγ μας είναι έτοιμη στη στιγμή!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.