60 γρ. βούτυρο
375 γρ. κουβερτούρα
185 γρ. ζάχαρη μαύρη
2 αβγά
75 γρ. αλεύρι
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
100 γρ. φουντούκια ψιλοκομμένα
100 γρ. καρύδια ψιλοκομμένα
Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί. Κατεβάζουμε από το μπεν μαρί και προσθέτουμε τα αυγά και τη μαύρη ζάχαρη. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ. Στο τέλος ρίχνουμε και τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύουμε απαλά. Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 4 – 5 λεπτά. Βγάζουμε από το ψυγείο και με ένα κουτάλι της σούπας παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τις τοποθετούμε σε μία λαδόκολλα έτσι ώστε να έχουν 4 εκατοστά απόσταση. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 – 12 λεπτά.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Μαρία Φ., και την ευχαριστούμε πολύ.