1 πακέτο μακαρόνια πέννες (1/2 κιλό)
8 μέτριες ντομάτες
1 αγγούρι
2 πιπεριές πράσινες
1 κρεμμύδι
1 χούφτα ελιές
1/4 τυρί φέτα
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Βράζουμε τις πέννες τόσο ώστε να βράσουν καλά (για 12-15 λεπτά) και τις σουρώνουμε. Πλένουμε τα λαχανικά μας και αφαιρούμε από τις ντομάτες τα σπόρια τους και από τις ελιές τα κουκούτσια τους. Κόβουμε σε τετραγωνάκια τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και τις ντομάτες. Σε ένα μεγάλο μπωλ ανακατεύουμε τα λαχανικά μας και το ελαιόλαδο προσθέτουμε τις πέννες και ανακατεύουμε πολύ καλά. Τα αφήνουμε να μαριναριστούν στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Τέλος ψιλοκόβουμε πάνω στην χωριάτικη σαλάτα μας τη φέτα, την αλατίζουμε και την πασπαλίζουμε με ρίγανη.