1/4 του κιλού κιμά
1 κονκασέ ή 2 ντομάτες
2 μέτρια κρεμμύδια ξερά
1 πράσινη πιπεριά
5 αυγά
Λίγο κίτρινο τυρί τριμμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε καλά τον κιμά. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το κονκασέ ή τις ντομάτες ψιλοκομμένες. Αλατοπιπερώνουμε, χαμηλώνουμε την φωτιά, καπακώνουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να βράσει για μισή ώρα περίπου. Όταν μαγειρευτεί προσθέτουμε την πιπεριά κομμένη σε τετραγωνάκια ή μπαστουνάκια και σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε τον κιμά και κάνουμε πέντε λακουβίτσες όπου βάζουμε τα αυγά. Τα αλατοπιπερώνουμε και τα ψήνουμε για 5-6 λεπτά. Πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί και σερβίρουμε. Είναι μία συνταγή όπου μπορούμε να αξιοποιήσουμε τη σάλτσα του κιμά που μας έχει μείνει είτε από παστίτσιο είτε από μακαρονάδα και να έχουμε αμέσως ένα νέο νόστιμο φαγητό.