Υλικά:
Σαλάμι μπύρας
Κριμ τσιζ
Ελιές με πιπεριά ή αμύγδαλο
Εκτέλεση:
Απλώνουμε μια γενναιόδωρη ποσότητα κριμ τσιζ πάνω σε κάθε φέτα σαλαμιού και τυλίγουμε σε σφιχτό ρολό. Το χωρίζουμε νοητά σε τρία μέρη και καρφώνουμε στο κέντρο τους μια ελιά με μια οδοντογλυφίδα (αν η γέμιση της ελιάς είναι αμύγδαλο περάστε την από το πλάι της). Με πολύ κοφτερό μαχαίρι κόβουμε ώστε να δημιουργηθούν 3 μεζεδάκια και τα τοποθετούμε στην πιατέλα μόνα τους ή σαν διακοσμητικά.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.