Υλικά:
Κεφτεδάκια (δείτε εδώ και εδώ)
Τυρί τετηγμένο σε φέτες
Μπέικον
Iceberg
Ντοματάκια
Εκτέλεση:
Ψήνουμε σε μέτρια φωτιά τις λωρίδες μπέικον μέχρι να γίνουν τραγανές και τις κόβουμε σε κομμάτια. Πλένουμε και κόβουμε το άισμπεργκ και τα ντοματάκια στη μέση. Με μια διακοσμητική οδοντογλυφίδα για καναπεδάκια τρυπάμε πρώτα τα ντοματάκια και στη συνέχεια διπλώνουμε και πιάνουμε το άισμπεργκ, το μπέικον, το τυρί και τέλος το κεφτεδάκι. Αραδιάζουμε τα μεζεδάκια μας σε πιατέλα και σερβίρουμε!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.