Υλικά:
1 κουταλιά τσίλι σε σκόνη
1 1/2 κουταλάκι κύμινο
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι πιπέρι
1/2 κουταλάκι πάπρικα
1/4 – 1/2 κουταλάκι σκόρδο σε σκόνη
1/4 – 1/2 κουταλάκι κρεμμύδι σε σκόνη
1/4 κουταλάκι κόκκινο πιπέρι (φλούδες)
1/4 κουταλάκι ρίγανη ξερή τριμμένη
Εκτέλεση:
Σε ένα μικρό μπωλ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας. Φυλάσσουμε σε αεροστεγές δοχείο. Ταιριάζει με όλα τα είδη των κρεάτων, αλλά και τάκος, φαχίτας, μπουρίτος και σαλάτες λαχανικών.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.