5 αυγά
5 ντομάτες μεγάλες
1 κιλό φέτα πικάντικη
Αλάτι
Πιπέρι
Μια πιπεριά μέτρια (προαιρετικά)
Ελαιόλαδο
Σε ένα πιάτο τρίβουμε τις ντομάτες και τις τοποθετούμε σε ένα μεγάλο τηγάνι. Ανοίγουμε το μάτι και τις βάζουμε να σιγοβράσουν ανακατεύοντας που και που. Μόλις δούμε ότι τα υγρά σχεδόν έχουν φτάσει στο τέλος, βάζουμε την φέτα τριμμένη,την πιπεριά κομμένη, αλάτι, πιπέρι και λίγο λάδι και τα αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να γίνουν. Όταν είναι έτοιμα τότε βάζουμε και τα αυγά χτυπημένα, τα αφήνουμε για 10′ περίπου. Όταν δούμε ότι τα υλικά μας είναι έτοιμα τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα βάζουμε σε ένα πυρέξ για 10′ στους 180 βαθμούς C. Καλή επιτυχία.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Εύα Βολάνη, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!