Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!
Μελιτζάνες ψημένες στο φούρνο
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Πιπεριές ψιλοκομμένες
Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
Σκόρδο ψιλοκομμένο
Ντοματίνια ψιλοκομμένα
Ξύδι
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Σε μια μπασίνα βάζουμε τις μελιτζάνες μας και τις ψιλοκόβουμε. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μας, ανακατεύουμε καλά και την αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 μέρες να δέσουν καλά τα αρώματα των υλικών μας.
Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!