Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!
Μελιτζάνες
Κρεμμύδι
Σκόρδο
Πιπεριές διάφορες
Μαϊντανό
Ξύδι
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Τρυπάμε με ένα πιρούνι τις μελιτζάνες και τις ψήνουμε στα κάρβουνα ή στο φούρνο μας. Κόβουμε σε μικρά κομμάτια τις πιπεριές, το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα βάζουμε σε μια σαλατιέρα. Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και τον προσθέτουμε στη σαλατιέρα μας. Ξεφλουδίζουμε τις μελιτζάνες και προσθέτουμε τη σάρκα τους στα υπόλοιπα υλικά μας. Ρίχνουμε ελαιόλαδο, ξύδι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!