Υλικά:
3 μελιτζάνες φλάσκες
3 σκελίδες σκόρδο
Μηλόξυδο
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Πλένουμε τις μελιτζάνες μας και τις κόβουμε κατά μήκος στην μέση (όπως όταν πρόκειται να φτιάξουμε παπουτσάκια). Τις βάζουμε στον ατμομάγειρα μας και τις ψήνουμε στον ατμό για 40 λεπτά της ώρας. Με ένα κουτάλι της σούπας αφαιρούμε την ψίχα από τις μελιτζάνες και τη βάζουμε σε μια σαλατιέρα (πετάμε μόνο την εξωτερική λεπτή φλούδα τους). Ψιλοκόβουμε στην σαλατιέρα τις σκελίδες του σκόρδου και ραντίζουμε με μπόλικο μηλόξυδο και λίγο ελαιόλαδο.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.