Υλικά:
5 μελιτζάνες
10 φέτες τυρί τοστ που λιώνει
Λίγη κέτσαπ
1 μικρό κουτί (200γρ) κρέμα γάλακτος
Λάδι για το τηγάνισμα
Αλάτι
Εκτέλεση:
Κόβουμε σε φέτες, αλατίζουμε και τηγανίζουμε τις μελιτζάνες. Τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί ώστε να μην έχουν λάδι. Έπειτα στρώνουμε τις μελιτζάνες σε ένα πυρέξ. Ρίχνουμε επάνω λίγη κέτσαπ και την απλώνουμε. Στρώνουμε τις φέτες τυρί και τέλος περιχύνουμε την κρέμα γάλακτος! Ψήνουμε στο φούρνο στους 250 βαθμούς μέχρι να λιώσει το τυρί και να κάνει μια κρούστα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Κυριακάκη Φρόσω και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.