4 μελιτζάνες φλάσκες
4 αυγά
1/2 κιλό φέτα
1/4 κιλού κορν φλάουρ
1/4 κιλού τριμμένη φρυγανιά
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Καθαρίζουμε και πλένουμε τις μελιτζάνες και τις κόβουμε σε μακρουλές και σχετικά λεπτές φέτες. Τις βάζουμε σε μια λεκάνη με αλάτι και νερό να ξεπικρίσουν. Κατόπιν τις ξεπλένουμε καλά με νερό τις στύβουμε καλά με τα χέρια μας και τις αφήνουμε να στραγγίξουν καλά σε σουρωτήρι ή σε απορροφητική πετσέτα κουζίνας.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τις μελιτζάνες μας. Σε ένα βαθύ πιάτο χτυπάμε καλά τα αυγά με ελάχιστο αλάτι και λίγο πιπέρι. Σε ένα άλλο βαθύ πιάτο βάζουμε το κορν φλάουρ και σε άλλο την τριμμένη φρυγανιά. Κόβουμε τη φέτα μας σε μακρουλά μπαστούνια και τυλίγουμε κάθε ένα από αυτά με μια μελιτζάνα. Σε ένα δίσκο βάζουμε αντικολλητικό χαρτί κουζίνας. Κάθε ένα από τα μπουρεκάκια μας τα βουτάμε στο κορν φλάουρ, μετά στο αυγό και τέλος στην τριμμένη φρυγανιά. Τα τοποθετούμε ένα ένα πάνω στο δίσκο μας και όταν τα ετοιμάσουμε όλα τα βάζουμε για μισή ωρίτσα στο ψυγείο. Στη συνέχεια τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι από όλες τις πλευρές τους.