Υλικά:
4 μελιτζάνες κομμένες σε μακρόστενα κομμάτια
2 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι – πιπέρι
Λάδι για το τηγάνισμα
1/2 κιλό φέτα
1 ποτήρι χυμό ντομάτας
Μαϊντανό
Εκτέλεση:
Τηγανίζουμε ελαφρά τις μελιτζάνες και τις βάζουμε κατευθείαν στο ταψί. Ρίχνουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι, το χυμό ντομάτας, τη φέτα τριμμένη σε κομμάτια, και το μαϊντανό ψιλοκομμένο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 μέχρι να μελώσει η σάλτσα για περίπου 45 λεπτά.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Στέλλα Σωτηρίου και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.