Μελιτζάνες φλάσκες
Φέτα
Κασέρι
Ντομάτα
Κρεμμύδι ξερό
Βασιλικό
Πιπέρι
Παίρνουμε μελιτζάνες φλάσκες τις κόβουμε, τις ξεπικρίζουμε με αλάτι για μισή ώρα και αφού ξεπλύνουμε καλά τις ψήνουμε στο γκριλ και από τις δυο πλευρές να κάνουν χρώμα. Τις στρώνουμε σε ταψί όπως στο μουσακά και σκορπίζουμε στην επιφάνεια φέτα τριμμένη, λίγο πιπέρι, ψιλοκομμένο βασιλικό, κομμάτια από φρέσκια ντομάτα και λίγο κρεμμύδι. Επαναλαμβάνουμε έως ότου τελειώσουν τα υλικά. Στρώνουμε στην επιφάνεια τριμμένο κασέρι και λίγο βασιλικό και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να κάνει το τυρί ωραίο χρώμα.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Σοφία Πανδη, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!