Υλικά:
Λεμόνια
Σκόρδο
Δεντρολίβανο (φρέσκο ή ξερό)
Ελαιόλαδο
Μουστάρδα
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Οι ποσότητες των υλικών εξαρτώνται τόσο από τα προσωπικά μας γούστα όσο και από το πόσα κιλά είναι το αρνί ή το κατσίκι που θα σουβλίσουμε. Καθαρίζουμε το σκόρδο και στύβουμε τα λεμόνια μας. Βάζουμε όλα μας τα υλικά στο μούλτι. Τα χτυπάμε καλά να γίνουν σαν κρέμα και με αυτήν αλείφουμε το σουβλιστό μας την τελευταία ώρα του ψησίματός του.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.