Υλικά:
Δυόσμο
Μαϊντανό
Δεντρολίβανο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Αν ο δυόσμος, ο μαϊντανός ή το δεντρολίβανό μας δεν είναι ξερά αποξηραίνουμε μια ποσότητα ως εξής: Φτιάχνουμε ματσάκια του μυρωδικού, τα δένουμε με σπαγκάκι και τα κρεμάμε σε ένα μέρος που αερίζεται καλά αλλά δεν το χτυπάει ο ήλιος. Όταν αποξηρανθούν τα τρίβουμε με το χέρι ή στο μούλτι και τα χρησιμοποιούμε.
Ανακατεύουμε τα μυρωδικά μας με το αλάτι και το πιπέρι και φυλάμε το μείγμα σε γυάλινα βαζάκια.
Κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε μια κατασκευή για όμορφα βαζάκια που εκτός από νοστιμιά στο φαγητό σας θα ομορφύνουν και την κουζίνα σας!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.