Υλικά:
Βασιλικό
Θυμάρι
Ρίγανη
Κρεμμύδι σε σκόνη
Σκόρδο σε σκόνη
Πάπρικα γλυκιά
Δυόσμο
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε καλά τα μυρωδικά μας και τα τοποθετούμε σε βάζο όπου μπορούμε να τα φυλάξουμε για αρκετούς μήνες και να το χρησιμοποιούμε όποτε έχουμε όρεξη για σπιτική πίτσα. Πάνω στη ζύμη της πίτσας αλείφουμε ελάχιστο ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε το μείγμα μυρωδικών για ακαταμάχητες πίτσες! Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.
Κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε μια κατασκευή για όμορφα βαζάκια που εκτός από νοστιμιά στο φαγητό σας θα ομορφύνουν και την κουζίνα σας!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.