Υλικά:
2 κουταλάκια τριμμένο αποξηραμένο φασκόμηλο
1 1/2 κουταλάκι τριμμένο αποξηραμένο θυμάρι
1 κουταλάκι τριμμένη αποξηραμένη μαντζουράνα
1 κουταλάκι μοσχοκάρυδο τριμμένο
3/4 κουταλάκι τριμμένο αποξηραμένο δεντρολίβανο
1/2 κουταλάκι φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε ένα βαζάκι αναμειγνύουμε όλα μαζί τα υλικά ή τα βάζουμε σε γουδί ή σε μύλο μπαχαρικών να τριφτούν εντελώς.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.