Υλικά:
Σκόρδο σε σκόνη
Ρίγανη
Σινάπι
Λεμονοπίπερο
Αλάτι
Εκτέλεση:
Αναμειγνύουμε καλά τα μπαχαρικά μας σε αναλογία της αρεσκείας μας. Τοποθετούμε το μείγμα σε γυάλινο βαζάκι που κλείνει καλά και για μερικούς μήνες έχουμε έτοιμο μείγμα που θα δώσει ξεχωριστή νοστιμιά στο λεμονάτο κρέας ή στο κοτόπουλό μας.
Κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε μια κατασκευή για όμορφα βαζάκια που εκτός από νοστιμιά στο φαγητό σας θα ομορφύνουν και την κουζίνα σας!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.