6 αυγά
3 κουταλιές μαγιονέζα Hellmann’s
1 κουταλάκι πάπρικα γλυκιά
1 κουταλάκι μουστάρδα καυτερή
1/2 κουταλάκι μουστάρδα απαλή
1 πρέζα αλάτι
1 κοτσάνι από μαϊντανό ή άνηθο
Λίγη πάπρικα ακόμη (προαιρετικά)
Βράζουμε και ξεφλουδίζουμε προσεκτικά τα αυγά μας. Τα κόβουμε κατά μήκος και αδειάζουμε τους κρόκους τους σε ένα μπωλ. Στο μπωλ προσθέτουμε τις μουστάρδες, τη μαγιονέζα, το αλάτι και ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά. Προσθέτουμε λίγη λίγη και την πάπρικα μέχρι το μείγμα μας να αποκτήσει το επιθυμητό χρώμα. Βάζουμε το μείγμα σε ένα κορνέ και γεμίζουμε τα ασπράδια των αυγών. Εάν θέλουμε πασπαλίζουμε με την επιπλέον πάπρικα πολύ προσεκτικά ώστε να μην λερώσει το ασπράδι των αυγών μας. Τέλος, κόβουμε το κοτσάνι από τον μαϊντανό σε κομματάκια και τα βάζουμε στο πάνω μέρος του αυγού ώστε να μοιάζει με κοτσάνι κολοκύθας.
Εάν δεν θέλουμε να τα καταναλώσουμε άμεσα, τα τοποθετούμε σε ψηλότερό τους τάπερ, τα σκεπάζουμε και τα μεταφέρουμε πολύ προσεκτικά στο ψυγείο.