Υλικά:
1 μαρούλι
1 ξυνόμηλο
1 χούφτα καρυδόψιχα
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
1-2 κουταλάκια μηλόξυδο
Λίγο άνηθο
1 κουταλιά ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Κόβουμε το μαρούλι, τρίβουμε το ξυνόμηλο στον τρίφτη ή το κόβουμε σε καρεδάκια, κόβουμε τα κρεμμυδάκια σε ροδελίτσες, και ψιλοκόβουμε τον άνηθο. Βάζουμε τα κομμένα υλικά μας σε μια σαλατιέρα, προσθέτουμε την καρυδόψιχα, το ελαιόλαδο, το μηλόξυδο, το αλατοπίπερο, ανακατεύουμε καλά και γευόμαστε μια δροσιστική και χορταστική σαλάτα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.