1 κιλό μάνγκο (καθαρό βάρος) καθαρισμένα και τεμαχισμένα σε μικρά κομμάτια
1 κιλό ζάχαρη
Χυμός από 1 λεμόνι
10 – 12 φύλλα φρέσκιας λουίζας
Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το μάνγκο και το λεμόνι και τα αφήνουμε να «μείνουν» για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα και τα βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 5 – 6 λεπτά. Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και γεμίζουμε αποστειρωμένα βάζα, προσθέτοντας και τα φύλλα λουίζας.
Γιατί το σπιτικό είναι πάντοτε καλύτερο!
Καλή επιτυχία!
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Λίζα Δ., και την ευχαριστούμε πολύ.