Υλικά:
2 κούπες φράουλες
2 κουταλιές μέλι
2 κουταλιές σπόρους chia
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε, πλένουμε και στεγνώνουμε πάρα πολύ καλά τις φράουλες. Τις κόβουμε σε κομμάτια και τις βάζουμε με το μέλι σε ένα κατσαρολάκι. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας συχνά για ένα τέταρτο της ώρας περίπου μέχρι να γίνουν πουρές. Στη συνέχεια απομακρύνουμε από τη φωτιά, ανακατεύουμε και προσθέτουμε τους σπόρους τσία. Βάζουμε την μαρμελάδα μας σε βάζο και την αφήνουμε να σταθεί τουλάχιστον για μία ώρα στο ψυγείο για να πήξει. Καλή απόλαυση!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.