Υλικά:
1/2 Kg τυρί φέτα σκληρή
1 3/4 ποτήρι ελαιόλαδο
2 – 3 σκελίδες σκόρδο σε ροδέλες
1 μικρή καυτερή πιπεριά
1 κουταλάκι θυμάρι
1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/2 ματσάκι βασιλικό ψιλοκομμένο
Πολύχρωμοι σπασμένοι κόκκοι πιπεριού
Εκτέλεση:
Ανακατεύετε όλα τα αρωματικά και την καυτερή πιπεριά με 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο. Κόβετε τη φέτα σε κυβάκια και την ανακατεύετε με το υπόλοιπο λάδι. Τα βάζετε σε γυάλινο βάζο και το αφήνετε στο ψυγείο για 2 – 3 ημέρες. Όταν σερβίρετε, περιχύνετε τη φέτα με το ελαιόλαδο του βάζου.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Έφη Δεκαβάλα, και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.